3. İstanbul Başakşehir 2. etap nerede? İşte lokasyonu...
2+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri bulunan 3. İstanbul Başakşehir 2. etap projesi Başakşehir'de konumlanıyor. Proje Metro Kent’e 2 dakika, Tem Otoyolu’na 5 dakika, E-5’e 12 dakika, Atatürk Havalimanı’na 12 dakika, 3.Köprü’ye 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 30 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 30 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketleri Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilecek 3. İstanbul Başakşehir 2. etap projesinde 2 adet moda bloğu, 1 adet Göksu bloğu ve 1 adet de Riva bloğu yer alıyor. Karma konsept olarak tasarlanan 3. İstanbul Başakşehir 2. etapta rezidans, home office blokları, cadde mağazaları ve çarşı bulunuyor.

400 konutluk ilk etap satışlarının bir hafta gibi rekor sürede tamamlandığı 3. İstanbul Başakşehir 2. etap projesi 10 bloktan oluşuyor. 3 konut etabı bulunan 3. İstanbul Başakşehir 2. etap projesinde açık/kapalı otopark, güvenlik, restoranlar, kafeler, amfi tiyatro, camiler, dere ve havuzlar, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna bulunuyor.

3. İstanbul Başakşehir 2. etap fiyat? Tıklayınız.

3. İstanbul Başakşehir 2. etap teslim tarihi? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181