3. İstanbul Başakşehir projesi nerede? İşte lokasyonu...
Kayaşehir 17. Bölge inşaat alanına 520 metre mesafede yer alan 3. İstanbul Başakşehir projesi Kardelen Sitesi'ne 700 metre, Nurettin Topçu İlköğretim Okulu'na 1,2 kilometre, Başakşehir Devlet Hastanesi'ne 2 kilometre, Sazlıdere Barajı'na 4,1 kilometre, Küçükçekmece Gölü'ne 7,5 kilometre uzaklıkta konumlandırılacak.

Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketleri Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilecek 3. İstanbul Başakşehir projesi Başakşehir'de yükselecek. 40 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek 3. İstanbul Başakşehir projesi daire ve dükkanlardan oluşuyor. ÇED süreci başlayan 3. İstanbul Başakşehir projesi 400 konut ve 26 adet dükkan olarak tasarlanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı 3. İstanbul Başakşehir projesinde yakında ön talep toplanacak.

 3. İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?


3. İstanbul Başakşehir iletişim!
Web: ucuncuistanbul.com​

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fiyat adaleti lazim 7 yıl önce

Başakşehir 3. İstanbul fiyat listesi 2+1 dairelerde 456 bin TL’den, 3+1 dairelerde 723 bin TL’den, 4+1 dairelerde 902 bin TL’den başlayarak değişiyor. Devami icin http://projefirsatlari.com/basaksehir-3-istanbul-fiyat-listesi-2016/
Cok pahalibiz milyoner degiliz :....(

Avatar
Şemsettin yaşar 7 yıl önce

2+1 ve 3+1 dalre fiyatlar ve satış şartlarını öğrenme şansım olursa daha sağlıklı yorum yapabilirim.

Avatar
yakup akbas 7 yıl önce

Fiyatlar uygun olursa 2+1 ev almayı düşünüyorum

Avatar
Abdurrahman yılmaz 7 yıl önce

2+1 daire fiyatlar uygun ve ödemelerde kolaylık sağlanırsa almak isderim tşkr

Avatar
Abdurrahman yılmaz 7 yıl önce

2+1 daire fiyatlar uygun ve ödemelerde kolaylık sağlanırsa almak isderim tşkr

Avatar
Sehri sahin 7 yıl önce

Taksitlerde biraz daha kolaylik saglarsaniz vatandas daha rahat alir.

Avatar
Murat yıldırım 7 yıl önce

Fiyat uygun olusa 3+1. 2 adet düşünüyorum veya bir dükkan

Avatar
İsmail hakkı PARLAR 7 yıl önce

Merhaba ilk önce
2+1 daire almak istiyorum ama bu fiyata göre almak imkansız neden bu kadar çok yahu altı üstü beton ve demirden yapılan bir inşaat neden uygun olarak satışlar olmuyor benim gibi ödemeleri uygun olarak almak isteyenler çok ama fiyatları yüzünden faiz lobisi yüzünden sürünüp duruyoruz saygılar sunuyorum

banner182

banner181