3. İstanbul Grand Rezidans'ta satışlar başladı!
Asaf İş Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde satışlar başladı.

İstanbul Bahçeşehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunacağı 3. İstanbul Grand Rezidans projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adesa ve Fuzul Grup ortaklığında kurulan Asaf İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. 3 etaptan oluşan 3. İstanbul projesinin 3. ve son etabı olan 3. İstanbul Grand Rezidans 140 adet rezidanstan oluşacak.

Markalı konut projesi üreticilerinin kurduğu Asaf İş Ortaklığı imzası taşıyan 3. İstanbul Grand Rezidans ​projesinde dairelerin büyüklükleri 76 metrekare ila 252 metrekare arasında değişecek. Lokasyonu ile dikkat çekecek olan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde yürüyüş parkuru, hobi atölyesi, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spa ve spor alanları bulunacak.

3. İstanbul Grand Rezidans teslim tarihi? Tıklayınız.

3. İstanbul Grand Rezidans fiyat? Tıklayınız.

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? Tıklayınız.

3. İstanbul Grand Rezidans iletişim!
Web: www.ucuncuistanbul.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181