300 milyon liralık Basın Ekspres projesi; Toya Next
TOYA Gayrimenkul, İstanbul Basın Ekspres Yolu'ndaki Toya Moda konut projesinden sonra aynı bölgede ikinci projesini inşa ediyor. 300 milyon lira yatırımla 19 dönüm arsa üzerinde hayata geçecek Toya Next projesinde 488 konut ve 7 bin 500 metrekare ticari alan bulunacak. Şirketin kendi arsası üzerinde hayatc geçireceği projede en önemli özellik ise akıllı ev teknolojilerinin kullanılması. Projede hareketli duvarların yanı sıra ev içindeki her türlü sistemi uzaktan kontrol etme şansı bulunacak. Projeden ev sahibi olanlar nerede olursa olsun evdeki aydınlatma, sıcak-soğuk ayarları, elektrik ve suyun kapatılması gibi isteklerini telefonu aracılığıyla gerçekleştirecek.

3 BLOK YER ALACAK
Proje 19 dönüm arsa üzerinde üç blok ve ticari ünitelerden oluşacak şekilde tasarlandı. Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Toya Next'te 39-248 metrekare aralığında stüdyodan 4+ 1'e kadaı olan daire seçenekleri bulunuyor. Proje her metrekareden maksimum verim sağlayan ve akıllı çözümler sunan Art & Smart konsepti ile geliştiriliyor. Art & Smart yaşamdan daha fazlasını alma sanatını, akıllıca tasarım ve ileri teknoloji ile birleştiriyor.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME 
Toya Next'te daire fiyatları lansmana öze olarak 298 bin TL'den başlıyor. Projede 2 farklı ödeme planı bulunuyor Banka kredili ödeme planında yüzde 25 peşinat teslim zamanında ödenirken yüzde 75'i banka kredisi ile 120 ayda 0.70 faiz oranı; 60 ayda 0.42 faiz oranı ile kredilendiriliyor. Aylık taksitler 1.960 TL'den başlıyor. Toya Finans Sistemi ile satış bedelinin yüzde 20'si peşin, yılda bir kez olmak kaydıyla yüzde 15'lik üç ara ödeme ve kalan yüzde 35'i 48 ay vade farksız eşit taksitler ile ödeme fırsatı sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları tasarlanabiliyor. Peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uygulanacak olan Toya Next'te metrekare birim fiyatları 4 bin 250 TL'der başlıyor. Projenin 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

METROYA KOMŞU
DEĞER kazanan Basın Ekspres Yolunda geliştirilen Toya Next, TEM Otoyolu'na 1.7 km, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yoluna 4 km, D100 Karayoluna 5 km, Atatürk Havalimanına 7 km mesafede konumlanırken toplu tasıma araçları açısından da yeni açılacak Basın Ekspres Evren Mahallesi Metro İstasyonunun hemen yanı başında yer alacak. Projenin konumu Halkalı — Gebze Marmaray Hattına 5,5 km ye Bakırköy İDO İskelesine de 12 km uzaklığıyla büyük avantaj sağlıyor. Toya Next  Ataköy'e 12 dakika ve Taksim'e 32 dakika mesafede bulunuyor.

GENİŞ SOSYAL ALAN
Dairelerde ve ortak alanlarda aydınlatmadan beyaz eşyaya maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerden elektrikli otomobil şarj ünitesine kadar çevreye duyulan hassasiyetin ön planda tutulduğu Toya Next'te 7 gün 24 saat, bina ve otopark girişlerinde sağlanan kontrol sistemleri ve kameralı takip ile maksimum güvenlik sağlanıyor. Çocuklu ailelerin ortak yaşam alanlarım kontrol edilebileceği şekilde tasarlanan Toya Next, teknolojinin tüm olanaklarını sunarken spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları ile de dikkat çekiyor. Toya Next projesi, TV dizisi Kara Simsek'in akıllı arabası KITT' ile tanıtıldı.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181