3S Firuze Konakları'nda 2 ayda 145 konut satıldı!
3S Kale Holding’in Avcılar Firuzköy bölgesinde inşaatına başladığı 3S Firuze Konakları, 28.000 metrekarelik proje sahası, 523 adet konut ve 45 adet mağazasıyla E-5 aksındaki en büyük proje olma özelliği taşıyor.

3S Firuze Konakları’nda, hem yatırım hem de güzel bir yaşam fırsatı devam ediyor. Lansman döneminde %27’si satılan projeye yoğun ilgi sürüyor. Başarılı bir satış grafiğiyle 2 ayda 145 daire satılan proje, bölge için yatay mimarisi, ferah ve nefes alan tasarımıyla huzurlu bir yaşam ortamı sunuyor.

3S Firuze Konakları’nda fiyatlar 375.000 TL’den başlıyor. Peşin ödemede yüzde 10 indirim, vadeli ödemede ise %20 peşin, firma vadesiyle 36 ay ve 0 faiz uygulanıyor. 3S Firuze Konakları’nda yaşamın 2018 yılının son çeyreğinde başlaması hedefleniyor.

Avcılar’da seçkin bir yaşamın kapılarını açan 3S Firuze Konakları, 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri içeriyor. 3S Kale’nin yüksek standartlardaki kalite anlayışı, malzeme seçimi ve uzman bir işçilikle hayata geçirilen 3S Firuze Konakları’nın, Avcılar bölgesinde önemli bir cazibe merkezi olması öngörülüyor.

3S Firuze Konakları, İstanbul Üniversitesi, Atatürk Havalimanı, Avcılar İDO İskelesi gibi önemli lokasyonlara yakınlığıyla merkezi bir noktada yer alıyor. Proje, E-5, Avcılar İstanbul Üniversitesi Metrobüs Durağı ve yakın zamanda yapımı planlanan Yenikapı-Büyükçekmece Metrosu sadece yürüme mesafesinde bulunuyor. Deniz yolu ulaşımını tercih edenler için Avcılar İDO iskelesine sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181