5. Levent nerede? İşte lokasyonu...
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığı ile inşa edilen 5. Levent projesi Alibeyköy'de konumlandırılıyor.

TEM Alibeyköy kavşağında dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında yer alan 5. Levent projesinin yüzde 72’si yeşil alana ayrılıyor.

1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla 473 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen 
5. Levent projesinden metro hatlarına 50 metrelik özel bir bağlantı asansörü ile kolaylıkla ulaşılabiliyor. Kentsel dönüşüm için örnek bir model teşkil eden 5. Levent projesine alt yapı yatırımları için toplamda 82,8 milyon TL ek yatırımlar yapılıyor.

200 farklı türde 2000'den fazla ağacın dikileceği 
5. Levent projesinde lavanta ve meyve bahçeleri, mevsimlik çiçeklerin yetiştirildiği sera, yasemin arkatlı yollar ve endemik bitkilerin yer alacağı piknik alanlarına ek olarak projenin yanı başında 50 dönümlük koruluk alan da yer alıyor.

Yaklaşık 4000 konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak olan 5. Levent projesinde toplam 2500 metrekarelik oyun park alanı bulunuyor.

20 futbol sahası büyüklüğünde bir alan üzerine kurulan 5. Levent projesi zengin sosyal donatı alanının yanı sıra 4 bin metrekare cadde konseptindeki 5. Levent Çarşısı ile semt sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Tüm sosyal donatılardan engellilerin de maksimum derecede yararlanabileceği niteliklere sahip 5. Levent projesi, yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletleri; dinlenme alanları, kır kahvesi, çardak ve pergolalar, amfi tiyatro, festival meydanı, yüzme havuzları, spor tesisleri ile geniş bir yelpaze sunuyor.

5. Levent Mayıs kampanyası için tıklayınız.

5. Levent teslim tarihi için tıklayınız.



5. Levent iletişim!

Telefon: 44 68 76
Web: www.5levent.com.tr


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181