5. Levent teslim tarihi!
Torunlar GYO ve KİPTAŞ ortaklığıyla hayata geçirilen ve 15 bin nüfusu ile İstanbul'a yeni bir semt kazandıracak olan 5. Levent projesinin teslim tarihi 2017 yılı olarak planlanıyor.

1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla 473 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen ve %72’si yeşil alana ayrılan 5.Levent projesinin ikinci etabında 900 konut satışa sunuluyor. 

Kentsel dönüşüm için örnek bir model teşkil eden 5. Levent projesi TEM Alibeyköy kavşağında dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında konumlandırılıyor.

Alt yapı yatırımları için toplamda 82,8 milyon TL ek yatırımlar yapılan 5. Levent projesinin 110 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrılıyor. Toplam 2500 metrekarelik oyun park alanı bulunan 5. Levent projesinde macera temalı park ve çim aktivite alanları da tasarlanıyor.

4000 konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak olan 
5. Levent projesinden metro hatlarına 50 metrelik özel bir bağlantı asansörü ile kolaylıkla ulaşılabiliyor. 

20 futbol sahası büyüklüğünde bir alan üzerine kurulan 5. Levent projesi zengin sosyal donatı alanının yanı sıra 4 bin metrekare cadde konseptindeki 5. Levent Çarşısı ile semt sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip 5. Levent projesi, yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu, süs havuzu ve göletleri; dinlenme alanları, kır kahvesi, çardak ve pergolalar, amfi tiyatro, festival meydanı, yüzme havuzları, spor tesisleri ile geniş bir yelpaze sunuyor. 

5. Levent Mayıs kampanyası için tıklayınız.

5. Levent lokasyon bilgisi için tıklayınız.

5. Levent iletişim!
Telefon: 44 68 76
Web: www.5levent.com.tr


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181