84 ay sıfır faiz kampanyası Ebruli Ispartakule ile başladı!
Emlak Konut GYO, Ocak-Mart döneminde yeni bir kampanyaya başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat karşılığında 84 ay sıfır faizli konut satışı yapılacak. Kampanya ile ilk satışa çıkan proje İstanbul’daki Ebruli Ispartakule oldu. Emlak Konut GYO güvencesiyle Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında hayata geçirilen proje, 600 milyon lira satış değerine sahip. Projeden 446 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olanlar, yüzde 10 peşinat verecek. Ardından yüzde 10’luk iki ara ödeme ve son olarak yüzde 5’lik bir ödeme yapacak. Kalan yüzde 65’lik tutar için banka ya da kefil olmadan 84 ay vade farksız taksit uygulanacak. Projede metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor.

Desteğe devam
Sıtar İnşaat İcra Kurulu Başkanı Müslim Güzel, “Yüzde 1.11 banka maliyeti eklendiğinde yüzde 56 oranında ek maliyet oluyor. Bu da yaklaşık 500 bin liralık bir konutta 150-160 bin liraya denk geliyor. Biz bunu talep etmeden Emlak Konut’un da desteğiyle, banka olmadan taksit yapıyoruz” dedi.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum da “Yeni kampanyalarla sektöre maddi-manevi destek veriyoruz. Bundan sonraki süreçte de destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Murat Kurum, önceki gün yaptığı açıklamaları hatırlatarak, İstanbul’da konut fiyatlarının dip yaptığını ayrıca gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme girildiğini belirtti. Fazla lüks evler ve sosyal alanlar yapılmasına izin vermeyeceklerini yineleyen Kurum, “Örneğin bu projede 185 bin metrekare inşaat yapılıyor ama 100 bin metrekaresi satılabilir alan. Kalanı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sanat alanı... Bunları yapalım ama oranını aşağıya çekmeliyiz” diye konuştu.

724 daire ve 52 mağaza var
Ebruli Ispartakule’de 4 katlı konaklar ile 28 katlı blokların yer aldığı Ebruli Ispartakule’de aile öncelikli yaşam yatırımcılara sunuluyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede 724 daire ve 52 cadde mağazası yer alıyor. 

Tamamı geniş ve ferah dairelerden oluşan Ebruli Ispartakule’de 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Toplamda 600 milyon TL satış toplam gelirine sahip olacak Ebruli Ispartakule projesinin yüzde 22’si olan 132 milyon lira Emlak Konut şirket payı olacak.

Gazete Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil osma 6 yıl önce

2 t1 düşünüyorum

banner182

banner181