Adım İstanbul'dan haftasonuna özel ödeme planı!
Ulaşım seçenekleri, eğitim, sağlık ve sosyal olanaklarıyla yaşam kalitesini birkaç adım ileri taşımak isteyenlerin tercihi olan Adım İstanbul, güzel bir hafta sonu planı yapmak isteyenlerin listesine ev almayı da ekletecek cazip fırsatlar sunuyor. Yeni ev hayali kuranlara 432 bin TL’den başlayan fiyatlar için özel bir ödeme planı hazırlanan Adım İstanbul’da %25’i peşin,%25’i şirket bünyesinde 36 aya varan taksit seçeneğiyle sunulurken ödemenin geri kalan %50’lik kısmı ise 4 taksite bölünerek 6 ayda bir ödenebiliyor. Kendi evine adım atmak isteyenler Adım İstanbul satış ofisinde bir araya geliyor.

Şehir yaşantısından beklediğiniz her şey iki adım
Hem doğayla iç içe bir yaşamın hayalini kuranları hem de şehir hayatından kopmak istemeyenleri iki adımda istekleriyle buluşturan Adım İstanbul, 3. Köprü’den 3. Havalimanı’na, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi’ne kadar, devasa projelerin buluşacağı Başakşehir’de yer alıyor. İçerisinde; skylight’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam – soyunma odaları, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzları gibi sosyal olanakları da barındıran Adım İstanbul Projesi, Şehir Parkı’na açılan caddesi ve cadde mağazalarıyla konut sahiplerine tüm sosyal olanakları bir arada sunuyor.

Yeni evinize adım atmak için özel ödeme planlarını kaçırmayın
Başakşehir’de kurulacak olan yeni kent meydanıyla komşu konumda bulunan Adım İstanbul, 432 bin TL’den başlayan fiyatlarla yaşamın tam kalbinde yerini almak isteyenlere; %25’i peşin, %25’i şirket bünyesinde 36 aya varan taksit seçeneği ve geri kalan %50 içinse 4 taksitte 6 ayda bir ödeme seçeneği sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181