Adım İstanbul satışta!

İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ve Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir’de hayata geçecek Adım İstanbul projesi, 406 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan projenin henüz satışa çıkmadan ciddi anlamda talep gördüğünü söyleyen EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bir ayda 150 kişi Adım İstanbul için isim yazdırdı” dedi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise seçim sonrası piyasanın rahatladığına dikkat çekerek, "Bu rahatlama 2 Kasım sabahından itibaren alenen hissedildi" dedi.

10-15 İHALE PLANLANIYOR
2015 sonu için koydukları 6.7 milyar liralık satış hedefini aşacaklarını, 12 bin adet bağımsız bölüm hedefine ise çok yaklaşacaklarını söyleyen Kurum, "Ekim sonu itibarıyla 8 bin 800 adet bağımsız bölüm sattık, 5.27 milyar lira gelir elde ettik" dedi. Kurum, 2016 yılında 10-15 ihale planladıklarını belirterek, "2015'te planladığımız ihalelerin üzerine çıktık. Bu yıl yaptığımız ihalelerin toplam tutarı 18 milyar liraya ulaştı. Bunlardan minimum gelirimiz ise 7 milyar lira" dedi.

300 milyona yaklaşacak
Kurum, Adım İstanbul ve yüzde 80’i satılan Evvel İstanbul projelerinden bekledikleri 188 milyon liralık gelir payının da üzerine çıkacaklarını belirtirken; Ömer Faruk Çelik, iki projedeki hasılat artışıyla birlikte Emlak Konut'un payının 300 milyon liraya yaklaşacağını söyledi.

İhale rekoru kırdık
Emlak Konut GYO'nun bu yıl rekor denebilecek miktarda ihaleler gerçekleştirdiğini belirten Murat Kurum, "Yılın kalanında 1-2 ihale daha yapabiliriz" değerlendirmesini yaptı.

5 milyon metrekarelik arsa stoku bulunuyor
Kazançlarını arsa yatırımı olarak değerlendirdiğini vurgulayan Murat Kurum, Emlak Konut GYO’nun bu yıl 1 milyar liranın üzerinde arsa aldıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda arsa alımlarının 2-2.5 milyar lira seviyelerine çıkacağını söyledi. Kurum'un verdiği bilgiye göre, Emlak Konut GYO'nun mevcut durumda İstanbul'da 5 milyon metrekare arsa stoku bulunuyor.

Yüzde 10 indirim fırsatı

skylIght’lı kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam – soyunma odaları, çocuk oyun alanları, dinlenme terasları ve su oyun havuzları gibi sosyal olanaklarıyla dikkat çeken Adım İstanbul’un Şehir Parkı’na açılan bir de alışveriş caddesi bulunuyor. 2+1’den 5+1’e kadar 6 farklı daire seçeneğinin bulunduğu projede peşin alımlarda yüzde 10’a varan indirim fırsatı var. 

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181