Albayrak Esenler Rezidans projesi nerede? İşte lokasyonu...
Albayrak Taşınmaz Geliştirme A.Ş imzası ile Albayrak Esenler Rezidans projesi İstanbul Esenler’de konumlanıyor. Proje Teksitilkent ve TEM Otoyoluna yakın mesafede yer alıyor.



Ön talep aşamasında olan Albayrak Esenler Rezidans projesi 772 adet konuttan oluşması öngörülüyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunması öngörülen Albayrak Esenler Rezidans projesinde 130 mağazalı alışveriş merkezinin yer alaması bekleniyor.

21 bin 258 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Albayrak Esenler Rezidans projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. Karma konsepte sahip olan Albayrak Esenler Rezidans projesinin 207 adet 1+1, 315 adet 2+1, 190 adet 3+1 ve 60 adet 4+1 dairenin daireden oluşması planlanıyor. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181