Aris Grand Tower'da ilkbahar indirimi!
Aris Grand Tower yüzde 15 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunarken, yüzde 50'si 24 ay sonra teslimde ödeme seçeneği ve 1.900 TL'den başlayan taksit avantajını da yatırımcılara sunuyor. Aris Park projesinin ardından, Esenyurtta Aris markasıyla ikinci projesini hayata geçiren Zerka inşaat, Kaymakçı inşaat, Nihal inşaat ve Gürdoğan inşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower ile bölgeye yüksek yatınm potansiyeli sunan bir proje daha kazandırıyor. 110 milyon TL'lik yatırımla Esenyurt'un en değerli noktasında yükselen projede 310 konut ve 18 ticari ünite yer alıyor. Çamoğlu Mimarlık'ın imzasının bulunduğu proje 44 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Sosyal donatılanyla şehrin gözde projeleri arasında yerini alan ve cadde üzeri ticari üniteleriyle bölgenin ihtyaçlanna cevap verecek şekilde yükselen Aris Grand Tower, yatırımcılara özellikli iş ve yaşam alanı sunuyor.


Hürses Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181