Aris Grand Tower ön talep toplamaya başladı!
Zerka inşaat, Kaymakçı inşaat, Nihal inşaat ve Gürboğan inşaatın ortak girişimi tarafından Beylikdüzü Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower'da ön talep toplanıyor. 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower'ın mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 

44 bin metrekare inşaat alanında 110 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan Aris Grand Tower'da farklı büyüklüklerde 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan üç tip daire seçeneği bulunuyor. Projede 1+1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip olacak şekilde tasarlanmış.

E-5'e ve metrobüse 2 dk, TEM Otoyolu'na 5 dk mesafede konumlanan Aris Grand Tower projesinde, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları bulunuyor.

Aris Grand Tower Ön Talep Formu için tıklayınız.

Aris Grand Tower İletişim!
Adres: Zafer Mah. Adile Naşit Bulvarı No: 30-32 Esenyurt / İSTANBUL
Telefon: 444 23 20
Web: arisgrandtower.com

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181