Arnavutköy konut projeleri!
İstanbul’un cazip ilçelerinden biri olan Arnavutköy, İstanbul’un nefes alan ilçelerinden biri. 3. Havalimanının Tayakadın'da yapılıyor olması, ilçeden geçmesi muhtemel Kanal Projesi, ilçeye gelecek olan iki farklı yöndeki Vezneciler ve Halkalı Metrosu ile Fuar ve Kongre Merkezi, Arnavutköy’ün yıldızını parlatıyor.

Güney Çevre Yolu, Arnavutköy’ün trafik yükünü büyük oranda azaltacak.

1. Etap olarak belirlenen bölüm 3 kilometrelik bir uzunluğa sahip. 30 metre genişliğinde olacak olan ve idari, sosyal ve ticari alanların yoğun olduğu Mehmet Akif Caddesi'ndeki trafik rahatlatacak olan Güney Çevre Yolu, 3 viyadük üzerine inşa edilecek. 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli olacak olan çevre yolunun 350 takvim günü içerisinde bitirilmesi planlanıyor. 

Büyük ölçekli ve birden çok mahalleye hizmet veren bölge parklarının bulunduğu, 
Arnavutköy Belediyesi tarafından 80.000m²'lik alan üzerine yaptırılan "Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi" tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. Yönetim Merkezi Alanı, kaymakamlık, adliye, belediye, tapu, nüfus müdürlüğü, kültür merkezleri gibi kamu hizmetlerinin yanısıra yeşil alan ile birlikte meydan ihtiyacını da karşılayacak. 

Arnavutköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Hobi Bahçesi Projesi’, aynı zamanda meyve ve sebze fidelerini temin ederek sofralarınızda kendi ürünlerinizi tüketebilmeniz için de imkân sunuyor.

İşte Arnavutköy Konut Projeleri!

Soyak Konforia; 
proje hakkında bilgi almak için sayfalarımızı ineceleybilirsiniz.



Soyak Konforia satışa çıktı!

Soyak Konforia Fiyat Listesi!

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181