Atiye Residence'a yatırım yapan %50 kazanacak!
Şubat'ta satışa çıkarılan Kağıthane'deki Atiye Residence'la dikkatleri üzerine çeken Has-DBN Yatırım Ortaklığı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş, Atiye Residence'dan ev alacakların proje bitiminde yüzde 50 kazanacağını belirtti. Gümüş, şu an 550 bin liradan başlayan ev fiyatlarının oldukça uygun olduğunu söyledi. 70 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Atiye Residence'da dairelerin tümü 2+1 tipinde. Toplam 108 dairenin yer aldığı proje, 2017'nin Aralık ayında teslim edilecek. Satışları devam eden projenin yüzde 30'u ise satılmış durumda.

Neden Kağıthane?
İstanbul'un merkezi bir bölgesinde konut üreterek, işe başlamak istediklerini söyleyen Hakan Gümüş, bu yüzden Kağıthane'yi tercih ettiklerini belirtti. Kağıthane'yi 2007'den bu yana takip ettiğini ifade eden Gümüş, "Bu alanda 4 önemli bölge var; Maslak, Kağıthane, Levent ve Mecidiyeköy/ Çağlayan. Bu bölgelerde çalışan nüfusun alacağı nitelikli ev az. Atiye Residence'la bu açığı kapatmak istiyoruz. Ayrıca Kağıthane'den her yere ulaşmak kolay" dedi.

HAKAN GÜMÜŞ KİMDİR?
İnşaatın baba mesleği olduğunu söyleyen Hakan Gümüş, "10 yaşında şantiye tozu yutmuşluğum var" diyerek, mesleğe ilgisinin çocuk yaşlarda başladığını söyledi. ODTÜ Şehir Planlama mezunu olan tecrübeli isim, bugüne kadar büyük firmaların gayrimenkul geliştirme işlerinde çeşitli görevlerde bulundu.

'5 sene sonra Kağıhane'yi tanıyamayacağız!'
Kağıthane'nin, merkezi olmasına rağmen İstanbul'un arka planında kalmış bir yeri olduğuna dikkat çeken Hakan Gümüş, "Burası çok hızlı ve planlı ilerliyor. 5 sene sonra bölgenin geleceği noktaya inanamayacağız. Buyandan Bomonti-Beşiktaş Tüneli ile Dolmabahçe ve Taksim'e çok yakın, diğer yandan da yapımı devam eden ve 2017'de açılacak olan metro yatırımıyla daha kolay bir ulaşma sahip olacak" diyerek yatırımcısına oldukça kazandıracağına vurgu yaptı.

'60 yıllık günah temizleniyor!'
Kentsel dönüşüm hakkında görüşlerini paylaşan Hakan Gümüş, "Dönüşümle 50-60 yıllık bir günahı temizlemeye çalışıyoruz. O dönemler Türkiye'nin ekonomisi, gecekonduların çoğalması, göç gibi koşullar meseleyi bu noktalara getirdi. Mesela Baltalimanı gibi bu memleketin cennet köşesinin tepeleri Boğaz manzaralı gecekondularla dolu. Onun dışmda deprem açısından aciliyet arz eden bölgeler var. Türk inşaat sektörü olarak bu bozukluğu düzeltebiliriz. Sadece bir vizyon ortaya konularak yola çıkılması lazım" dedi.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181