Atiye Residence satışta!
70 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan projede toplam 108 konut bulunacak. Aralık 2017'de teslim edilecek konutlann fıyatlan 550 bin liradan başlıyor. DBN Yatınm Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekar, Ankara'da hayata geçirdikleri birçok projeden sonra rotayı İstanbul'a çevirdiklerini söyledi. Bekar, İstanbul'un dört bir yanını araştırdıklannı dile getirerek "Avrupa Yakası'nm önemli iş merkezlerine olan yakınlığı, yapımı devam eden metro hattı sayesinde ulaşımdaki kolaylığı ve planlanan ofıs-otel projeleri çerçevesinde Kağıthane'de yatmm yapma karan aldık. Uzun vadede Kağıthane, Kemerburgaz ve Topkapı gibi yerleşim yerlerinde yeni projeler hedefliyoruz" dedi.

KÂĞITHANE MASLAK OLACAK
HAS-DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş ise Kağıthane'de büyük ofis ve otel projelerinin yapımının sürdüğünü belirterek, "İnanıyoruz ki Kağıthane, iyi planlanmış bir ofis ve konut alanı olacak. Bu nedenle bölgede yerimizi alıyoruz" dedi. Cümüş, altyapı çalışmaları sonucunda bölgenin yakın zamanda daha değerli bir bölge olacağını kaydetti.

Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181