Avrupa Konutları Başakşehir'e 13 ayda bitirme sözü!
Artaş inşaat, Avrupa Konutları markalı bir projesini daha Emlak Konut CYO güvencesiyle İstanbul'un planlı gelişen noktalarından Başakşehir'de hayata geçiriyor. 400 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de 941 daire ve 27 ticari ünite bulunurken, 13 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Projede daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Konut yatırımcılarını bir an önce ev sahibi yapmak istediklerini belirten Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya "Başakşehir İstanbul'un yeni yüzü. Devlet yatırımlarının yer aldığı yüzakı projelerden 3. Havalimanı, bölgenin en büyük şehir hastanesi, dev şehir parkı, güzergah üzerinde yer alan 3. Köprü, çevre bağlantı yolları, Metro hizmetleri projemizin konumlandığı bölgede yer alıyor. 3 parselde toplam 245 bin metrekare inşaat yapıyoruz. Avrupa Konutları Başakşehir projesini 13 ayda bitirmeyi planlıyoruz. İnsanlarımızı kısa ürede ev sahibi yapmak istiyoruz" dedi.

4 BİN TL'YE YÜKSELDİ
Emlak Konut CYO Genel Müdürü Murat Kurum ise bölgede devlet yatırımlannm yoğunlaştığını beürterek, "2009'dan itibaren İstanbul kuzeye doğru büyümeye başladı. Bu bölgede alt geür grubuna kısa sürede 20 bin konut üretildi. Emlak Konut CYO olarak Başakşehir'e 2013'te geldik ve 10 binin üzerinde bağımsız birimin altına imza attık. Burada konut rakamlan 1800- 2 bin Üra seviyelerindeydi. Bugün rakamlar 4 bin 500 Üra seviyelerine geldi. Buda doğru lokasyonda olduğumuzu gösteriyor" dedi. Kurum, hasılat paylaşımına iüşkin bir soru üzerine de "Buradan beklenen geür 876 milyon Üra Üra. Bizim oranımız yüzde 40. Bunun da karşılığı 350 milyon 400 bin Üra" diye konuştu.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181