Avrupa Konutları Başakşehir'de yılın son kampanyası!
Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatı kapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor. 941 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler, 623 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

TESLİMLER BAŞLADI 
Avrupa Konutları Başakşehir projesinde, yatırımcılardan yoğun ilgi gördüklerini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Projemiz Emlak Konut tarafından inşa edilen ve bölgenin en büyük şehir parkı olan Kuzey Yakası, Kent Meydanı, Şehir Hastanesi, 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, bağlantı yolları ve metro gibi büyük çaplı devlet yatırımlarının çevrelediği bir bölgede yer alıyor. Avrupa Konutları markamızın ayrıcalıklarını Başakşehir'e taşıdığımız bu projemizle konut alıcılarına yüksek kalitede bir yaşam alanı sunarken kârlı bir yatırıma da imza atmalarını saplıvrmız Fmlak Knnnt GYO Süleyman Çetinsaya güvencesiyle hayata geçirdiğimiz projemizde teslimlere başladık" dedi.

GENİŞ SOSYAL ALAN
Bölgede yapılacak yeşil alanlara ek olarak, projenin yüzde 80'i peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılan projede; 2+1, 3+1,4+1 ve 5+1 tiplerinden oluşan daire seçenekleri bulunuyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de; 2+1 daireler 124 metrekareden, 3+1 daireler 162 metrekareden, 4+1 daireler 200 metrekareden, 5+1 daireler ise 277 metrekareden başlıyor. 72 bin 706 metrekare arsa üzerine konumlanan Avrupa Konutları Başakşehir'de toplam 4 bin 500 metrekarelik alan süs havuzlarına ayrılırken projede ayrıca; 2'si kadın, 2'si erkekler için ayrı tasarlanmış 4 kapalı yüzme havuzu, 4 çocuk havuzu, 4 fitnes salonu, 4 hamam, 4 sauna, 4 buhar odası bulunuyor. Projenin yanı başındaki park alanında ise tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası, dinlenme alanları ve yürüyüş parkurları yer alıyor.

Hürriyet Özel Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181