Avrupa Konutları'nda lansman dönemine özel avantajlar!
Atakent'te inşa ettiği Avrupa Konutları markalı üç projesinde toplam 4 bin 768 konut teslim eden Artaş inşaat, bölgedeki dördüncü projesini de satışa sundu. 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bulan Avrupa Konutları Atakent 4'ün daireleri 1+1'den Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 4+l'e kadar çeşitlilik gösteren balkonlu ve teraslı seçeneklere sahip.

Kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, spa merkezi, sauna, ve hamamın bulunduğu projenin yanı başında yer alacak parkta ise çok amaçlı spor sahaları ve koşu parkurları bulunacak.

Avrupa Konutları Atakent 4'te yer alacak ticari üniteler ile site sakinleri tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

23 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen proje, "Geleceğin Bağdat Caddesi" olarak nitelendirilen Halkalı Caddesi üzerinde yükselecek ve bölgeye değer kazandıracak.

Lansman dönemine özel fiyatlarla satışa sunulan Avrupa Konutları Atakent 4, anlaşmalı bankalar ile 120 aya kadar uygun vade oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. 220 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Avrupa Konutları Atakent 4'te teslimlerin 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor.

İstanbul'un Yeni Uydu Kentine Avrupa" Standartlarını Getirdi

Artaş inşaat'ın Avrupa Konutları markalı en yeni projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir'de İstanbul'un en planlı gelişen uydu kenti Başakşehir'in merkezinde yükseliyor. Lansman dönemine özel olarak sunulan avantajlı fiyatlarda son günlere gelinen projede 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunulan Avrupa Konutları Başakşehir'de 941 daire ve 27 ticari ünite yer alıyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş inşaat tarafından inşasına devam edilen proje bölgenin gelişimi noktasında da büyük paya sahip.

Tamamı geniş ve ferah dairelerden oluşan Avrupa Konutları Başakşehir'de 124 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1,200 metrekareden başlayan 4+1 ve 277 metrekareden başlayan 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Artaş inşaat, 2017'nin son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Avrupa Konutları Başakşehir'i de tüm projelerinde olduğu gibi belirttiği tarihten önce teslim etmeyi hedefliyor. 

Yılın ilk 5 ayı verimli geçti

Çetinsaya; "2016 yılının ilk 5 ayı bizim için son derece verimli geçti. Bu dönemde Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Atakent 4 projemiz ile ortak bir girişimle hayata geçirdiğimiz Vadistanbul Park projemizi satışa sunduk. 3 projemizde de oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştık ve kısa sürede başarılı bir satış grafiği yakaladık. Aynı zamanda Avrupa Konutları Kale projemizi dee tamamlayarak, tüm projelerimizde olduğu gibi erken teslim ettik. Satışına devam ettiğimiz Avrupa Residence & Office Ataköy projemizin inşa çalışmalarında da sona yaklaştık. Yılın ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlayacağımızı söyleyebilirim. Gerek ülke ekonomimiz, inşaat sektörü, gerekse Artaş İnşaat ve konut alıcılarımız açısından yılın devamının da hareketli geçeceği kanaatindeyim. Biz de yılın ikinci döneminde sektördeki faaliyetlerimizi daha da artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Takvim Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181