Avrupark Bahçekent'te yüzde 25 peşinat kampanyası!
78 bin 640 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde yüzde 25 peşinat kampanyası alıcılarına sunulurken, geri kalan bakiye ise kişiye özel ödeme seçenekleri ile sizleri bekliyor. 

160 bin metrekarelik dev bir şehir parkına yakın olması ile dikkat çeken Avrupark Bahçekent projesinde daire büyüklükleri 1+1'ler 64 ila 73 metrekare, 2+1'ler 100 ila 120 metrekare, 3+1'ler 145 ila 160 metrekare, 4+1'ler ise 174 ila 185 metrekare arasında değişiyor. 1.394 konut ve 84 ticari üniteden oluşan Avrupark Bahçekent projesi Cihan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Yüzde 80’i yeşil alanlara ayrılan Avrupark Bahçekent projesinde hem sitenizin peyzaj alanlarında yeşilliğe doyacak hem de İstanbul’un dev şehir parkı Hayat Park’ın içerisinde yer alan göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanlarından sınırsızca faydalanabileceksiniz. Projenin sosyal donatıları çerisinde çocuk oyun alanları da bulunuyor. 


Avrupark Bahçekent daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Avrupark Bahçekent iletişim!
Adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu Bahçekent 3. etap, Mercedes fabrikası karşısı Başakşehir / İstanbul
Telefon: 444 61 63
Web: www.avrupark.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181