Babacan Holding, aylık 1450 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor!
Babacan Holding 20 yıl vadeli konut kampanyası kapsamında 3 projesinde aylık 1450 TL'den başlayan taksit imkanı ile alıcılarını kolayca ev sahibi yapıyor.

İşte Babacan Holding'in kampanyalı konut projeleri;

Babacan Port Royal
16 bin 527 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Babacan Port Royal projesinde konutların yanı sıra otel ve ticari birimler de bulunuyor. 4 blokta 897 konut ve 43 dükkandan oluşan Babacan Port Royal projesinin blokları zemin+11 katlı olarak tasarlanıyor.

Babacan Port Royal detaylı bilgi için tıklayınız.

Babacan Palace
Babacan Yapı tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Palace, 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. 5 yıldızlı otel konsepti ile satışa sunulan Babacan Palace projesinde yer alan 1 +1,2+1, 3+1 daire seçenekleri 66 ile 287 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Babacan Palace detaylı bilgi için tıklayınız.

Babacan Premium
Toplam 1.216 konutun bulunduğu Babacan Premium projesi, suit ve home ofislerin yer aldığı Babacan Premium ve rezidans dairelerin yer aldığı 4 bloktan oluşuyor. Bir tarafı Prime Suites diğer tarafı Home Office olarak tasarlanan Babacan Premium Tower projesinde 262 daire yer alıyor. 

Babacan Premium detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakKonut.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181