Babacan Port Royal görücüye çıktı!
Babacan Holding, "lokasyonun en iddialı ve en hesaplı projesi" olarak niteledikleri 'Babacan Port Royal'in tanıtımını yaptı. Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nın karşısında, E-5 yolu yakınındaki 'Babacan Port Royal'in basın lansmanı dolayısıyla düzenlenen toplantıda konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, holding olarak inşaat sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

LÜKS VE ULAŞILABİLİR
Babacan, "2015 yılı içerisinde; Esenyurt'ta geliştirdiğimiz 'Babacan Palace' projemizin teslimlerine bu ay başladık, teslime hazır satışlarımız devam ediyor. Yine Esenyurt, Beylikdüzü kesişme noktasında 1.140 konut ve alışveriş merkezinin bulunduğu E-5 yolu üzerinde ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken 'Babacan Premium' karma projemizi hayata geçirdik. Şimdi de Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nın karşısında, E-5 üzerinde lokasyonun en lüks ve en ulaşılabilir projesi 'Babacan Port Royal'i hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. Hükümetin gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği yeni düzenlemelere de değinen Babacan, "Türkiye'de gayrimenkul almak isteyen yabancılara vatandaşlık hakkı tanınması, tapu harçları, Teslimlerin Mart 2019'da gerçekleştirilmesi planlanan 'Babacan Port Royal'in bin metrekarelik kapalı alanı; sosyal donatılar için ayrıldı. KDV indirimleri, damga vergisinin kaldırılması ve kampanyalarla sektör daha da büyüyecektir" diye konuştu.

PROJE ADDON İMZALI
Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan da, "Projemiz toplam 5 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşuyor. Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan 'Babacan Port Royal'de stüdyo, 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Örnek daireleri DGD Desing tarafından tasarlanan 'Babacan Port Royal'in satış ofisine gelen ziyaretçiler stüdyo ve 2+1 daire tipinde iki ayrı örnek daireyi de gezebiliyor. Projemizde yer alan dairelerimizin alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişiyor" ifadelerini kullandı.

YÜZDE 25'İ SATILDI
Bölgedeki diğer projelere göre iddialı fiyatlarla satışa çıktıklarını belirten CEO Mehmet Babacan, "Merkezi lokasyonda gizli kalmış olan çok değerli bir arazi üzerinde yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Port Royal'in ön talep sürecinde yüzde 25'lik bir satış gerçekleştirdik. Daire fiyatlarının 249 bin TL'den başladığı 'Babacan Port Royal'den konut sahibi olmak isteyenlere 50 ay sıfır faiz ödeme kolaylığı da sağlıyoruz" şeklinde konuştu. Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nın tam karşısında, E-5 yolu yakınında konumlanan Babacan Port Royal projesinin basın lansmanı Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan (solda) ve Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan tarafından gerçekleştirildi.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181