Babacan Premium Tower ne zaman teslim?
İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Esenyurt'ta yükselen Babacan Premium Tower projesinin teslim tarihi Haziran 2018 olarak planlanıyor.

Toplam 1.216 konutun bulunduğu Babacan Premium projesi, suit ve home ofislerin yer aldığı Babacan Premium Tower ve rezidans dairelerin yer aldığı 4 bloktan oluşuyor. Bir tarafı Prime Suites diğer tarafı Home Office olarak tasarlanan Babacan Premium Tower projesinde 262 daire yer alıyor. 

28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium 400 milyon TL'lik yatırım bedeli taşıyor. Karma bir proje olma özelliği taşıyan Babacan Premium Tower'da konut ve ticari alanlar birarada planlanıyor.  Proje Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium projesinin ikinci etabı olma özelliği taşıyor.

Babacan Premium daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Babacan Premium Tower nerede? Tıklayınız.

Babacan Premium iletişim!
Adres: Adile Naşit Bulvarı Zafer Mah. No:60/1 Esenyurt / İstanbul
Telefon: 444 24 20
Web: www.babacanpremium.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181