Babacan Premium'un %38'i satıldı!
Babacan Premium yeni bir satış başarısı lokasyon başta olmak üzere çeşitli avantajlara bağlanırken, 1+1'lerin 233 bin TL, 2+1'lerin 344 bin TL, 3+1'lerin ise 398 bin TL'den başlayan satış fiyatlan ve avantajlı kampanyasıyla dikkat çeken Babacan Premium lokasyonu, şık mimarisi ile yatırımcılardan yoğun talep aldı. 09 Mart'ta yapılan lansmandan bu yana konutların yüzde 38'i satıldı.

Metrekare fiyatlan 2800 TL'den başlayan ve KDV oranı %1 olan Babacan Premium lansmana özel kampanyasıyla öne çıktı. Lansman dönemine özel yüzde 15 peşinat ve yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunan kampanya 30 Mart tarihine kadar devam edecek.

Kampanya kapsamında kredi imkanları için anlaşmalı bankalar İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Fibabanka ve Şekerbank'tan destek alınabiliyor. Banka kredisi kullanılması durumunda %15 peşin, 6 ve 12. aylarda %5 ara ödeme, geri kalanı için 120 aya kadar banka kredisi imkanı sunuluyor. Firma bünyesinde ise %25 peşin geri kalan kısmı için 48 aya kadar vadelendirme olanağı veriliyor.


Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181