Babacan ticari üniteleri ilk kez satışa çıktı!
Babacan Holding, Babacan Premium projesindeki 56 adet ticari üniteyi 40 ay sıfır faiz avantajıyla satışa çıkardı. Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, bugüne kadar hep kiralama yöntemini tercih ettikleri ticari üniteleri, şirket geleneğini bozarak ilk kez satma kararı aldıklarını açıkladı.

Fiyatların 990 bin liradan başladığını ifade eden Babacan, açıkhava alışveriş merkezi kurgusuyla tasarlanan ticari ünitelerin Haziran 2018'de teslim edileceğini bildirdi. Babacan, "Yatırımcılar, bu ünitelerin kira getirişi sayesinde geri kalan 32 ay boyunca ödeyecekleri taksitleri bir anlamda finanse etmiş olacak. Böylece müşterilerimize kendi kendine ödeyen bir sistem sunmuş oluyoruz" diye konuştu. Rezidans, tower, teras ve ev-ofislerden oluşan Babacan Premium, Beylikdüzü E-5 üzerinde konumlanıyor.

Sözcü Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181