Babacan Yapı'dan 2 projede yüzde 5 peşinat fırsatı!
Babacan Yapı imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde kampanya başladı. Yüzde 5 peşinatla, yüzde 0.70 faiz oranı 120 ay vade seçeneği bulunan kampanya kapsamında Babacan Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faiz imkanı da yer alıyor.

Babacan Palace'ta peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor!
Kampanya uygulaması dışında yüzde 15 peşin ödeme indirimi de bulunan Babacan Palace projesi 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Babacan Palace projesinde yer alan 1+1,2+1, 3+1 daire seçenekleri 66 ile 287 metrekare arasında değişiyor. Babacan Palace'ta açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güneşlenme terası, kameralı güvenlik, kapalı otopark, sauna, Türk hamamı, lobi, resepsiyon yer alıyor. Ultra lüks standartlarda hizmet sunan Babacan Palace’da ayrıca bölgenin en büyük ve en donanımlı SPA merkezi de bulunuyor. Projede fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor.

Babacan Premium'da fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!
Toplam 28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium projesinin 27'şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında ise 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Konut ve ticari alanların birarada planlandığı karma bir proje olma özelliği taşıyan Babacan Premium projesi, suit ve home ofislerin yer aldığı Babacan Tower ve rezidans dairelerin yer aldığı 4 bloktan oluşuyor. Toplam 1.216 konutun bulunduğu Babacan Premium 400 Milyon TL'lik yatırım ile inşa ediliyor. Babacan Premium projesinde ise fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181