Bahçeşehir konut projeleri!
İstanbul'un gözde semtlerinden biri olan Bahçeşehir konut projeleri listesini sizler için derledik. Avrupa Yakası konut projeleri arasında yoğun ilgi gören Bahçeşehir konut projeleri 2017 çalışmaları hızla devam ediyor. İşte Bahçeşehir konut projeleri...

Semt Bahçekent
Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Semt Bahçekent projesinde spor tesisleri,  süs havuzları, su merdiveni, köprüler, pergola altı oturma alanları, çocuk oyun alanları, çim aktivite alanları, yürüyüş yolu, fitness salonu, sauna ve üstü açılabilir yüzme havuzu yer alıyor. Sur Yapı imzası ile İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi 669 konuttan oluşuyor. Semt Bahçekent daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bahçeşehir Hayat projesi
İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilecek olan Bahçeşehir Hayat projesi Atmaca Gayrimenkul imzasıyla yükselecek. 6 katlı olarak tasarlanacak olan Bahçeşehir Hayat projesinde 138 konut ve 12 ticari ünite bulunacak. Bahçeşehir Hayat projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

3. İstanbul Grand Rezidans
İstanbul Bahçeşehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunacağı 3. İstanbul Grand Rezidans projesi Al Zamil, Seha Yapı, Adesa ve Fuzul Grup ortaklığında kurulan Asaf İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. 3 etaptan oluşan 3. İstanbul projesinin 3. ve son etabı olan 3. İstanbul Grand Rezidans 140 adet rezidanstan oluşacak. 3. İstanbul Grand Rezidans daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eston Şehir Koru
600 milyon TL yatırım değerinden oluşan Eston Şehir Koru projesinde 1200 konut bulunacak. Lokasyonu ile dikkat çeken Eston Şehir Koru projesi Polat Yol Yapı imzası ile inşa ediliyor. Eston Şehir Koru daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Strada Plus projesi
2.500 bağımsız bölüm üretilmesi planlanan Strada Plus projesi Strada Bahçeşehir projesinin 2. etabı olarak inşa edilecek. Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükselen Strada Plus projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri planlanıyor. Strada Plus projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir
İstanbul Bahçeşehir'de lokasyonu ile dikkat çeken Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 443 adet bahçeli konut, 56 adet apartman dairesinden meydana geliyor. Toplam 499 konuttan meydana gelen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar İnşaat ve Demiröz ortaklığı ile yükselecek. 6 etaptan oluşacak olan Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinin ilk etabında 104 konut yer alacak. Dekar Asmalı Bahçe Şehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181