Basın Ekspres'te 42 bin metrekarelik dönüşüm; Nivo İstanbul
Cathay Group, gayrimenkul markası Nivo'nun Basın Ekspres'te hayata geçirdiği projenin lansmanını yaptı. Nivo İstanbul'un lansmanında konuşan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz" dedi. İstanbul'un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, şöyle konuştu: "Gayrimenkul sektörü inovasyona, büyümeye ve yeni projelere son derece açık. Bu kentin doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş daha birçok projeye ihtiyacı var."

'BÜYÜKDERE'YE BAKIN'
Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ise Büyükdere Caddesi'nde yaşanan değişimi hatırlatarak, şöyle konuştu: "Basın Ekspres'in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesi'ne bakın. Büyükdere Caddesi'nin değişim ve gelişim hızını katlayan ve daha çok kazandnan bir yer olacak Basın Ekspres. Bunu iddia ediyorum." Nivo'nun, çevreye, kente ve insana duyarlı mimarisiyle öne çıktığını belirten Yılmaz, "Nivo, çeyrek asırlık Cathay Group kültürünün damıtılmış, imbikten geçmiş hali olacak" dedi.

EKONOMİNİZ GÜVEN VERİYOR
Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise Türkiye'nin bölgenin güçlü ve lider ülkesi olduğunu, orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi bulunduğunu belirtti. Basın Ekspres'te 42 bin metrekarelik bir alanı dönüştürmeye başlayan Nivo İstanbul'da, 6 blok bin 404 ünite yer alacak. Toplam inşaat alanı 200 bin metrekareyi bulacak. 1 bloğu 'serviced apartments', 3'ü home-ofis, 2'si ise konut olacak. Nivo İstanbul projesinde uzman 27 danışman görev yapıyor. Proje 2018 sonunda tamamlanacak.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181