Benesta Basın Ekspres ön talep topluyor!
İstanbul Avrupa Yakası'nda yükselecek olan Benesta Basın Ekspres ön talep topluyor.

5 bin 344 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Benesta Basın Ekspres 15 katlı tek blok olarak tasarlandı. 243 konut, 29 ofis ve 10 ticari ünitenin yer aldığı Benesta Basın Ekspres projesi daire büyüklükleri 36 ila 76 metrekare arasında değişim gösteriyor. 243 Rezidans olarak tasarlanan Benesta Basın Ekspres projesinde bin 122 kişinin yaşaması planlanıyor. 1+0 ve 1+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Benesta Basın Ekspres projesinde açık hava sineması ve teras bahçe gibi yaşam alanları bulunuyor.

29 ofisi bulunan Benesta Basın Ekspres projesinde ofis büyüklükleri 19 ila 69 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Karma proje konsepti ile inşa edilecek olan Benesta Basın Ekspres' te 243 rezidanstan oluşuyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? tıklayınız.

Benesta Basın Ekspres fiyat bilgisi? tıklayınız.

Benesta Basın Ekspres​ teslim tarihi? tıklayınız.

Benesta Basın Ekspres iletişim!

Web: www.benestabasinekspres.com

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181