Beyaz Park Topkapı, 100 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor
İstanbul’da binlerce konuta imza atan, Topkapı’da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren ve inşaat sektöründeki 40 yılı aşkın tecrübesiyle, köklü firmalar arasında yer alan Beyaz İnşaat, en yeni projesi Beyaz Park Topkapıile şehrin merkezinde estetik bir yaşam alanının temellerini atıyor.

İstanbul’un kalbi Topkapı’da konumlandırılan Beyaz Park Topkapı projesiyle toplam 85 bin metrekarelik inşaat alanında, 370 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari ünite alanları yer alıyor.

Ruhsatın alınmasıyla birlikte inşa çalışmalarının başladığı projede lansman öncesi peşinatlı ön talep toplanmaya başlanırken, iki etaptan oluşan projenin Ekim ayında lanse edileceği belirtiliyor.

100 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Beyaz Park Topkapı projesini bölgenin en değerli noktalarından birinde konumlandırdıklarını belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz; “Beyaz Park Topkapı projemiz için uzun zamandır yoğun bir çalışma yürütüyorduk. Projenin her detayı için özenle çalıştık. Projeyi Topkapı’nın en değerli noktalarından birinde geliştiriyoruz ve bu proje tüm bölgeye bir katma değer katacak. 85 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projemizi, arsa bedeli hariç 100 milyon TL’lik bir yatırımla gerçekleştiriyoruz.Projenin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırarak ferah bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Projenin bitiminde yaklaşık 1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı’nın mimarisinde Sabri Paşayiğit Design Office ve RSG İç Mimarlık ofisleriyle çalıştık. Şuan peşinatlı ön talep toplama sürecinde olduğumuz projemizi Ekim ayında satışa sunacağız.”dedi.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181