Beyaz Park Topkapı'nın yüzde 40'ı satıldı!
İstanbul'un merkezi bölgelerinden Topkapı'da Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen Beyaz Park Topkapı projesinin yüzde 40'ı satıldı.

1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı projesinde 11 bin metrekare alan sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak keyifli bir yaşam alanı oluşturuluyor. 371 konut ve tamamı 4 bin metrekareyi bulan ticari üniteler yer alan Beyaz Park Topkapı yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanda 150 milyon TL'lik yatırım ile inşa ediliyor. Beyaz Park Topkapı'da 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkan, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Beyaz Park Topkapı'da açık kapalı yüzme havuzu, bay ve bayanlar için ayrı hamam ve sauna, fitness merkezi, çok amaçlı spor alanı, yürüyüş yolları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. İki etaptan oluşan projenin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RSG İç Mimarlık'ın imzası yer alıyor.

Beyaz Park Topkapı teslim tarihi için tıklayınız.

Beyaz Park Topkapı güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

Beyaz Park Topkapı nerede?

Beyaz Park Topkapı İletişim!
Adres: Maltepe Mah. Davutpaşa Cad. No:34 Zeytinburnu/İST
Telefon: 0212 481 24 24 
Web: www.beyazparktopkapi.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181