Beyaz Park Topkapı'ya 150 milyonluk yatırım!
Beyaz İnşaat'ın İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesi yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanında, 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerden oluşan proje aile konsepti özelliği taşıyor. 43 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "Bu döneme kadar binlerce konuta, yüzlerce ofise imzamızı attık. Şimdi de İstanbul'un en değerli noktalarından Topkapı'da projemizi hayata geçiriyoruz. Son derece değerli bir lokasyonda yükselecek projemiz, bölgenin de gelişimi noktasında büyük önem taşıyor" dedi.

BÖLGE KONUTA DÖNÜŞÜYOR
Dönüşüm projelerinin bu bölgede kolay geliştirildiğine dikkat çeken Beyaz; "Burası fabrika bölgesi olduğu için kentsel dönüşüm projeleri geliştirilirken, arazi sahiplerinin çok ortaklı olmamasından dolayı anlaşmalar kısa sürede sağlanıyor. Bu bölge artık konuta dönüşüyor. Birçok konut projesi başladı ve devam ediyor. Kısa zamanda planlı yapılaşma ile bölge özellikli, aranan ve tercih edilen bir yapıya kavuşacak" şeklinde konuştu.

150 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM
Yaklaşık 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. Beyaz Park Topkapı'da daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor. Beyaz Park Topkapı projesinin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı. Tamamlandığında yaklaşık 1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı projesinin mimarisinde Sabri Paşayiğit ve RSG İç Mimarlık'ın imzası yer alıyor.

ÜNİVERSİTE BÖLGESİ OLDU 
Beyaz, "Artık bu bölge üniversite bölgesi oldu. Yıldız Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi yanı başımızda yer alıyor. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi bu bölgeye yapılacak. Yine komşu üniversiteler ve öğrenci yurtları bu bölgede. Yeni proje arayışlarımız sürüyor. Home ofisten ziyade orta ve üst gelir grubuna hitap eden aile konseptli projeleri hayata geçiriyoruz" dedi. 

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181