Beyaz Rezidans Haliç'te 36 ay 0 faiz kampanyası!
Beyaz İnşaat İstanbul Eyüp'te hayata geçirdiği Beyaz Rezidans Haliç projesinde 36 ay sıfır faiz uyguluyor. Firma bünyesinde uygulanan ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde de yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Beyoz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orkun Beyaz, "Toplu konut projelerinden ziyade butik siteler yaptığımız için satışlarımız olmadan bile inşa edebileceğimiz projeler yapmaya çalışıyoruz. Dönem dönem özellikle büyük ölçekli projelerde kampanyalarımız oluyor ancak bizim için karşılıklı güven en önemlisi olduğundan genelde konutlarımızı ve ticari alanlarımızın müşterilerini tanımaya çalışıyoruz. Bizler için iyi hizmet verebilmek ve müşterimizin bize güvenmesi esastır, bu anlamda vade de yapabiliyoruz" diye konuştu.

FAİZ ORANI %1'İ AŞMAMALI
Beyaz, konut kredisi faiz oranlarının yatırımcıdan ziyade tüketiciyi ilgilendirdiğini belirterek, "Biz her projemizde bankalar ile çalışıp, kredi sağlıyoruz ancak kendimiz de vade uyguladığımızdan bizler için büyük bir sorun teşkil etmiyor. Tabi satışların hızlanması açısından oranın l'i aşmaması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

NİSAN 2017'DE TESLİM
Beyaz Haliç Rezidans projesinde fiyatlar 650 bin liradan başlıyor. 78 adet daire ve 10 dükkândan oluşan projede teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. 7 bin 200 metrekare arsa üzerine 6 katlı 3 blok halinde yükselen Beyaz Rezidans Haliç projesi 28 bin metrekare inşaat alanına sahip. Bölgedeki en lüks proje olarak öne çıkan Beyaz Rezidans Haliç projesi daire sahiplerine 190 araçlık açık otopark, güvenlik, bay ve bayan ayrı olmak üzere kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, n'tness merkezi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kafe, mescit ve sauna gibi sosyal donatılar sunuyor.

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181