Beyazhane Kağıthane'de yükseliyor!
İstanbul Avrupa yakasında bulunan Kağıthane’de Sultan Selim Mahallesi Taşçı Caddesinde Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Beyazhane bir kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. 1380 metrekare alanda 11.819 metrekare inşaat alanı üzerinde yüksleen Beyazhane projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

15 katlı tek blok olarak inşa edilen Beyazhane projesi toplam 117 adet konuttan meydana geliyor.

Beyazhane projesinde; kapalı yüzme havuzu, bay bayan ayrı fitness salonu, bay bayan ayrı sauna, kafe, çocuk oyun alanları, basket sahası, seyir terası, çardak, otopark ve güvenlik yer alıyor. Tüm dairelerde standart klima ankastre ocak, davlumbaz ve çamaşır makinası bulunuyor.

Belgrat ormanı ve Büyükdere Caddesi ve Plazalar’a yakın konumda bulunan Beyazhane projesi,metroya 800 mt,metrobüse 3.5 km mesafede olup yaşam cazibesiyle insanları etkilemeyi başaracak gibi duruyor. Alışveriş merkezlerine mesafeleri şöyle;
  • SaffirAvm 900 Mt,
  • Kanyon Avm 1,200 Mt,
  • ÖzdilekAvm 1,300 Mt
  • Metro City 1,400 Mt 
Fiyat listesi için tıklayınız

Beyazhane İletişim!
Adres: Sanayi Mh. Tadilat Sk. No:20 Kağıthane / İstanbul
Telefon: 444 95 29
Web: www.beyazhane.com




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181