Beylikdüzü'nün bahçeli ev projesi; Dekar Asmalı Hayat
İstanbul Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Dekar Aşmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Dekar Asmalı Hayat'ın satışlarını sürdürüyor. Yatırım miktarı 150 milyon TL olan projenin birinci etabı kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor. 78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Hayat, ulaşılabilir fiyatlarla deniz manzarası ile bahçeli ev konseptini birlikte sunuyor. 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünitelere sahip Dekar Asmalı Hayat'ta her türlü ihtiyaca göre bahçeli ev seçeneği bulunuyor.

HER EVE BAHÇE
Dekar Asmalı Hayat projesindeki bahçeli evler tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında inşa ediliyor. Toplamda 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. Dekar Asmalı Hayat projesi ile birçok ailenin daha bahçeli ev sahibi olacağını belirten Dekar Yapı ve Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Deniz ve maviyi buluşturduğumuz Dekar Asmalı Hayat, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından bölgenin yıldızı olacak. Dekar Yapı'yı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. İnsanların bahçeli ev sahibi olma isteğini görüyor, bu doğrultuda da ayrıcalıklı projeler geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Dekar Asmalı Hayat'ın fonksiyonel bir estetik anlayışı ile tasarlanmış modern yaşam alanları sunduğunu belirten Salih Kuzu, "Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailelerin birlikte daha çok vakit geçüebilmesini sağlıyor. Dekar Asmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ulaşım kolaylığı, E-5 ve TEM karayollarına, metrobü: duraklarına ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla Dekar Asmalı Hayat projesi bölgenin gelişimine katkıda bulunuyor" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181