Beyoğlu'na yeni proje; Piyalepaşa İstanbul 2. etap
Polat imzası ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 2. etap projesi İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Piyalepaşa İstanbul 2. etap projesi 205 daireden oluşuyor. Polat’ın 60 yıllık gücü ve kalitesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'nın 2. etabı büyük ve geniş ailelere hitap ediyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Piyalepaşa İstanbul 2. etap projesinde kişiye özel yüzlerce ödeme seçeneği ile ödeme planları bulunuyor.

2 katlı Alışveriş Sokağı’nda mağazaların yanı sıra Piyalepaşa İstanbul 2. etap projesinde 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunuyor. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma konsepti ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 2. etap projesinde 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı’nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alıyor. Ayrıca 550 metrelik yürüyüş yolu üzerindeki 2500 m2’lik spor merkezinde fitness’tan tam basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul 2. etap fiyat? Tıklayınız.

Piyalepaşa İstanbul 2. etap teslim tarihi? Tıklayınız.

Piyalepaşa İstanbul 2. etap nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181