Bilgili Asya Büyükçekmece projesi ne zaman teslim?
İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Bilgili Asya Büyükçekmece projesi teslim tarihi Eylül 2020 olarak planlanıyor.

Bı̇lgı̇lı̇ Asya Gayrı̇menkul Ve Turı̇zm Yatırımları A.Ş. imzası ile 105 bin 680 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Bilgili Asya Büyükçekmece projesi 146 adet daire, 20 adet dükkan ve 296 odalı apart otelden oluşuyor. 17 ve 19 katlı blokların bulunduğu Bilgili Asya Büyükçekmece projesi 462 adet bağımsız bölümden meydana geliyor.

Karma konsepte sahip olan Bilgili Asya Büyükçekmece projesinde sosyal tesis, kreş, mescit, kafeterya, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. 1+1, 2+1 daire seçenekleri bulunan Bilgili Asya Büyükçekmece projesinin konut bloğunda 57 adet 1+1, 89 adet 2+1 daire yer alıyor.

Bilgili Asya Büyükçekmece projesi fiyat? Tıklayınız.

Bilgili Asya Büyükçekmece projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181