Bizim Evler Ardıçlı projesi Esenyurt'ta yükselecek!
İhlas Holding ve Gülle Entegre Tekstil tarafından hayata geçirilecek olan Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt'ta yükselecek.

26 bin 575 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konuttan oluşacak. 3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan meydana gelecek olan Bizim Evler Ardıçlı projesinde 18 adet ticari ünite yer alacak. 50 bin 302 metrekare konut alanı bulunan Bizim Evler Ardıçlı projesinde 6 bin metrekare ticaret alanı bulunacak.

Zemin+6 katlı 3 konut bloğu bulunan Bizim Evler Ardıçlı projesinde 2 katlı ticaret bloğu bulunacak. 2+1 ,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşacak olan Bizim Evler Ardıçlı projesi 110 adet 2+1, 75 adet 3+1 ve 90 adet 4+1 dairelerden oluşacak. 75 bin 302 metrekare inşaat alanına sahip olan Bizim Evler Ardıçlı projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Bizim Evler Ardıçlı projesi fiyat? Tıklayınız.

Bizim Evler Ardıçlı projesi teslim tarihi? tıklayınız.

Bizim Evler Ardıçlı projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181