Büyükyalı'da yaşam da, ödemeler de 2019'da başlayacak!
Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme sahil yolunda hayata geçirilen Büyükyalı'da, Denizkapı etabının lansmanına özel, ilk fiyat avantajı sunuluyor. "Şimdi al, yaşamın başlayacağı 2019'da öde" kampanyası kapsamında Büyükyalı'da yüzde 20'lik peşinatın yüzde 5'i peşin ödenirken, yüzde 15'i satıştan 1 yıl sonra, kalan yüzde 80'lik kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. İlk taksit ödemeleri Ocak 2019'da başlıyor.

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "31 Ekim'e kadar devam edecek kampanyamız, istanbul'un yeni deniz semti Büyükyalı'ya yatırım yapmak isteyenler için tarihi nitelikte, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yaşamın 2019'da başlayacağı Büyükyalı'dan ev alanlar, kredi taksitlerini 2019'dan itibaren ödemeye başlayacak. Kampanyadan öncelikli yararlanmak ve sınırlı sayıdaki daireden istediklerini seçmek isteyenleri, satış ofisimize bekliyoruz" dedi.

Emlak konut

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181