Büyükyalı İstanbul'da kefilsiz kredisiz kampanya!
Emlak konut kampanyasına yıl sonuna kadar devam eden projelerden Büyükyalı İstanbul projesinde banka kredisi ve kefile ihtiyaç duymadan yüzde 10 peşinat, aylık 0.70 faizle 120 ay taksit veya 0.42 faizle 60 ay taksit seçenekleri alıcılarını bekliyor.

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşa ediliyor. ​Toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etapta satışa çıkacak 452 ünitesi bulunuyor. Tenis, yüzme, kürek, yelken, voleybol ve basketbol gibi branşların bulunacağı bir spor kulübünün altyapısı da hazırlanan Büyükyalı İstanbul projesinde her türlü sosyal aktivitenin uzman eğitmenler eşliğinde yapılabiliyor. 

Büyükyalı İstanbul nerede? Tıklayınız.

Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim? Tıklayınız.

Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi için  Tıklayınız.

Büyükyalı İstanbul iletişim!
Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye 
Telefon: 0212 557 73 73
Web: www.buyukyali.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181