Büyükyalı İstanbul'un 3. etabı 'Gün Kapı' satışa çıktı!
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün inşaat'm Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kazlıçeşme sahilinde hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul projesinin üçüncü etabı olan 'Gün Kapı' etabı satışa çıktı.

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Büyükyalı İstanbul'un 1+1 ve 2+1 evlerden oluşan 'Gün Kapı' etabında fiyatların 746 bin liradan başladığını söyledi. Lansmana özel bir kampanya başlattıklarını belirten Akbalık, mevcut ödeme koşullarına ek olarak yüzde 8'lik bir ek indirim sunduklarını kaydetti. 259 konuttan oluşan etapta, daire büyüklükleri 55 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiyor. Büyükyalı'nın T-Concept yaklaşımı hakkında bilgi veren Akbalık, "T-Concept ile nitelikli aktivitelerin gerçekleştirilebileceği yaşam alanları sunuluyor. Büyükyalı'da organik pazardan spor alanlarına, çiçekçiden kültür sanat merkezine uzanan geniş bir yelpazede yeni yaşam alanı oluşturuyoruz" açıklamasında bulundu. Toplam 4 etaptan oluşan Büyükyalı İstanbul'da bin 700 konut yer alıyor. İlk iki etabın kaba inşaatının Temmuz'da biteceğini belirten Ahmet Akbalık tüm etaplarda yaşamın 2019'da başlayacağını söyledi.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181