Cadde Life Eyüp teslim tarihi!
2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Cadde Life Eyüp teslim tarihi Mart 2018 olarak planlanıyor. Tüm daireleri 2+1 daire seçeneğinde planlanan Cadde Life Eyüp'te daireler 122 metrekare büyüklüğe sahip.

2 bloktan oluşan Cadde Life Eyüp ​projesinde her daire için bir adet kapalı otopark imkanı bulunuyor. Özsaha İnşaat imzasıyla inşa edilen Cadde Life Eyüp projesi toplam 81 daire olarak tasarlanıyor.

Akıllı ev sistemininin de planlandığı Cadde Life Eyüp projesi Avrupa Yakasının yeni projeleri arasında yerini aldı. Sosyal donatı alanları arasında; Yeşil alan, oyun parkı, basket sahası, hamam, sauna bulunan Cadde Life Eyüp'te kadın ve erkekler için ayrı fitness salonu ve sauna imkanı yer alıyor.

Cadde Life Eyüp nerede? Tıklayınız.

Cadde Life Eyüp fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181