Dekar Demiröz Başakşehir projesi nerede? İşte lokasyonu...
Konut ve dükkanlardan oluşacak olan Dekar Demiröz Başakşehir projesi Başakşehir, Tatarcık Mahallesi, Tatarcık Çiftliği mevkiinde konumlanacak. Dekar Demiröz Başakşehir projesi  Eston Şehir 4. Kısıma 580m., Kıraç’ a 1.55m., Sazlıdere Baraj Havzasına 450m., Özel Sembol İ.Ö.O.’ na 1.890m. mesafede bulunuyor.

Dekar Demiröz Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Dekar Demiröz Başakşehir projesi 105 bloktan oluşuyor. 91 bin 691,37 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Dekar Demiröz Başakşehir projesi toplam 539 bağımsız birimden meydana gelecek.

491 konutun yer alacağı Dekar Demiröz Başakşehir projesinde 48 adette dükkan yer alacak. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alacak. 98 milyon 484 bin 750 TL yatırımla yükselecek olan Dekar Demiröz Başakşehir projesi lokasyonu ile de dikkat çekiyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181