Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda 16 gün, yüzde 16 indirimle ev sahibi yapacak!
Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor. Beylikdüzü’nde vizyon açan ve akıllı ev temasıyla oturumcularına keyifli ve huzurlu yaşam sunan Demir Romance, teslimi geçen sene yapılan ve yüksek kazanç vaad eden Ayışığı Butik ve Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim Demir La Vida’dan daire alanlara, yüzde 16’lara varan indirim fırsatı sunuluyor.

İndirime ek olarak yine Demir İnşaat’tan bayram kampanyası süresince ev alanlar Demir Grup çatısı altında yer alan DAY Sigorta’nın sunduğu 4 farklı sigortadan da ücretsiz olarak faydalanabilecek. Araç sigortası, sağlık sigortası, konut sigortası ve yaşam riskleri sigortaları Demir İnşaat’tan ev alanlara ücretsiz olarak sunuluyor. Kampanya, 30 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Gayrimenkul sektörünün öncüsü ve markalı konut projelerine imza atan Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda konut almak isteyenlere benzersiz kampanya sunuyor. Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde aşk temalı, akıllı ev teknolojisi ile inşa ettiği Demir Romance, İstanbul’un sahil kasabası Büyükçekmece’de yükselen Demir La Vida ve yüksek kazanç vaad eden Beylikdüzü’nün merkezinde konumlanan Ayışığı Butik projelerine özel yüzde 16’lere varan indirim avantajı sunuyor. Kampanyadan daire almak isteyenlere, kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra yüzde 25 peşin, 0.98 faiz oranı ve 120 ay vade seçeneği de sunuluyor. 16 gün sürecek kampanya 30 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. İndirim ve ödeme seçeneklerine ek Demir Grup çatısı altında yer alan DAY Sigorta’nın ara sigortası, sağlık sigortası, konut sigortası ve yaşam riskleri sigorta hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanma imkânı sunuluyor.

Huzurlu, konforlu ve aynı zamanda “Sigortalı” yeni bir yaşama başlama fırsatı
Demir Romance ve Demir La Vida projelerini kapsayan Kurban Bayramı kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere biten projelerden benzersiz bir yaşama adım atma fırsatı sunduklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Müşterilerimizi Demir İnşaat markasının huzurlu ve keyifli, aynı zamanda ayrıcalıklı konut projelerinden ev sahibi yapmak için Bayram’a özel çok cazip indirim fırsatı ve ücretsiz sigorta hizmetini kapsayan kampanya başlattık. Birinci sınıf malzeme ve işçilikle teslim ettiğimiz Demir Romance ve Demir La Vida projelerimizle yeşil alanlarıyla, havuzlarıyla ve şelale ayrıntılarıyla keyifli ve temiz havası bol bir yaşam sunuyoruz. Projelerimizde ayrıca peyzaj alanları, çocukların ve gençlerin rahat ve güvenle vakit geçirebilecekleri alanlarla bölgede fark yaratıyoruz. Özetle projelerimizde hayatın stresinden uzak keyifli ve huzurlu, oksijeni bol bir yaşam sunuyoruz. Artık bu kaliteli yaşamdan herkes faydalansın diye iskonto oranımızı yüzde 16’ya kadar çektik. Faiz oranımızı ise 0.98’de sabitledik. Kampanyaya ilave olarak, Demir Grup çatısı altında yer alan DAY Sigorta’nın 4 farklı sigorta hizmetini ücretsiz olarak sunuyoruz. Son olarak, kampanyadan ev sahibi olmak isteyenlere 120 ay vade ile konut sahibi olmalarının önünü açıyoruz.” Dedi.

Kolay ulaşım, keyifli ve huzurlu bir yaşam
Beylikdüzü’nde huzurun ve keyfin adresi olan Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi akıllı ev teknolojisiyle kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor. Demir Romance’de yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile sakinlerine şehrin merkezinde huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabilecekleri işyerleri, sosyal alanlar, tenis kortu, basketbol sahası, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları ve spor kompleksi bulunuyor

İstanbul’da “yatırımlık” bir proje: Demir La Vida
İstanbul’un son yıllarda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece’de yer alan Demir La Vida projesi de bulunduğu bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile tanıştırıyor. Ortadoğu’nun en çok tanınan ve bilinen konut projesi olarak dikkat çeken Demir La Vida, 5 blokta 379 konut ve 29 ticari ünite olarak inşa ediliyor. Projede, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylara sahip.

Beylikdüzü’nün en prestijli projesi Ayışığı’nın üçüncü halkası: Ayışığı Butik
Beylikdüzü Bölgesi’nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor. Geçen yıl teslim edilen proje daire sahiplerine konforlu yaşam sunuyor. Projenin loft katında yer alan sosyal tesis ile bölgede yine rakiplerinden ayrılıyor. Ayışığı Butik’te fitness, sauna, buhar odası, kafeterya, resepsiyon hizmeti, kapalı otopark, süs havuzu, çocuk oyun alanı, gezi ve dinlenme alanları yer alıyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181