Demir İnşaat Seyrantepe projesi 2017'de başlayacak!
Hamit Demir, İstanbul Beylikdüzü'ndeki Demir Romance evlerini tamamladıklarını söyleyerek, "La Vida'da ise teslimlere başladık, Ayışığı Butik'i de Mart'ta bitireceğiz" dedi. Yakuplu'daki Anatolia projesine 2017'nin ilk aylarında başlayacaklarını belirten Demir, buradaki yaklaşık 850 konutu Selçuklu mimarisine göre yapacaklarını vurguladı.

Şirketin çalışmaları bununla sınırlı değil. Göktürk'te kentsel dönüşüm için çalışan Demir İnşaat, 450 dairelik Seyrantepe projesine ise 2017'nin 2. çeyreğinde başlayacak. İzmir projesi için de son aşamaya gelen şirket, Yalova'da yabancılara hitap eden otel ve AVM konseptli yatırıma başlayacak.

Ukrayna'da Turkcity kuruyor
Ukrayna'nın 750 bin nüfuslu Vinissa kentinde 600 konutluk Turkcity projesini yapan şirket, 168 dairelik ilk etabı teslim etti. Ayrıca Kiev'in merkezinde de tek kulelik projeye başlayacak.

Fazla para vermeden ev alınmalı
Ukraynalıların Türkler gibi ev sahibi olmak istediklerini anlatan Demir, "Ukraynada konutlar natamam teslim ediliyor. Otopark ve depolar ayrıca satılıyor. İhtiyacı olmayanlar fazladan para vermeden daire sahibi oluyor. Daireler kat brütü üzerinde satılıyor. Kim neyi nasıl aldığını biliyor. Türkiye'de bu sistemi uygulayamıyoruz." dedi.

Almanya'da arsa aldı
Almanya'da inşaat yapmak için 2 şehirde arsa aldıklarını açıklayan Hamit Demir, şunları söyledi: "Postdam ve Berlin'de iki arsa satın aldık. Burada arsaları devlet satıyor. Bürokrasi çok zor. O yüzden daha önce pek kimse proje yapamadı. Postdam'da yurt ve ofis, Berlin'de ise konut yapacağız. Almanya'da maliyetler 2 bin Euro civarında. . Berlin'de satış ofisi açacağız. Şimdiden talep geliyor.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181