Demir Romance'de faiz 0.99'a sabitlendi!
Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance'de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerini 0.99'a sabitledi. Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, projeden konut alacaklar normalde 1.15 seviyelerinde olan faiz oranları yerine 0.99 gibi cazip bir faiz oranı ile daire sahibi olurken hemen evlerine taşınabilecekler. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Kampanyamızdan yararlanmak isteyen müşterilerimiz, anlaşmalı olduğumuz 6 bankadan 0.99 gibi cazip bir faiz oranı ile konut kredisi alıp Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış evlerine taşınabilecekler. Yatırım yapmak isteyenler de böyle cazip faiz oranlarıyla akıllı bir yatırım yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar" dedi.

28 VİLLA SEÇENEĞİ
Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance'te 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 3.5+1,4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor.

Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181