Demir Romance'de faiz kolaylığı!
Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, yüzde 1.15 seviyelerinde olan faiz oranları anlaşmalı 6 bankadan yüzde 0.99'a sabitlendi. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hamit Demir, "Kampanyamızdan yararlanmak isteyen müşterilerimiz, anlaşmalı olduğumuz 6 bankadan 0.99 gibi cazip bir faiz oranı ile konut kredisi alıp Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış evlerine hemen taşınabilecekler" dedi.

ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR
Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance'te 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlıyor. Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna araçla 5 dakikalık mesafede yer alıyor.  

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181