Deniz İstanbul Marina Evleri'nde satışlar devam ediyor!
Müstakil bahçeli olarak tasarlanan Deniz İstanbul Marina Evleri'nde satışlar devam ediyor.

65 bin metrekare alan üzerine konumlandırılımış Deniz İstanbul Marina Evleri'nde 87 adet müstakil ve ikiz villalar bulunuyor. 500 ile 750 metrekare arasında değişen bahçe alanına sahip Deniz İstanbul Marina Evleri'nde zemin kat ve birinci kat, yaşam alanı olarak sizlere sunuluyor.

Bodrum katında hobi odası, hizmetli odası, kapalı otopark, sauna & buhar banyosunun yer aldığı Deniz İstanbul Marina Evleri'nde asansörle kapalı otoparktan her kata erişebilme imkanı da bulunuyor.

İki veya üç araç kapasiteli kapalı otopark, iki araç kapasiteli açık otopark sahibi Deniz İstanbul Marina Evleri'nde dış cephede doğal taş kaplamaları ve çift kat yüksekliğinde kolonlar da alıcılarına sunuluyor.
 
Deniz İstanbul Marina Evleri ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Marina Evleri iletişim!
Adres: Marmara Mah. Ulusum Cad. No: 4/1 Yakuplu Beylikdüzü / İstanbul
Telefon: 444 41 51
Web: denizistanbul.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181