Deniz İstanbul Mercan Konakları ödeme planı!
Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde peşinat sonrası ara ödemeli plan ile ayda 2 bin 906 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Deniz İstanbul 
 Mercan Konakları projesi kişiye özel hazırladığı ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 3 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri de sunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları  projesi 60 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 719 adet daireden oluşan Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.Her katta iki dairenin yer aldığı Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde üç cephe avantajı sizlere sunuluyor.  5 ve 8 kat arasında değişen blok yapısına sahip Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde her daire için yeterli sayıda otopark alanı imkanı sağlanıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları projesinde okul, hastane, alışveriş ve yaşam merkezi, manej, kumsal ve deniz kenarı kafe & restoranlar bulunuyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları daire fiyatları için tıklayınız.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim!
Adres: Marmara Mah. Ulusum Cad. No: 4/1 Yakuplu Beylikdüzü / İstanbul
Telefon: 444 41 51
Web: denizistanbul.com

Ayfer ERDOĞAN
 / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181