Denizİstanbul'un Mercan Konakları etabı satışları başladı!
Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul'un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul'un Mercan Konakları'nın yeni etabının inşası ile birlikte satışı da başladı.

Yatırımcılar, tamamı 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Mercan Konaklan'ndan peşinat sonrası ara ödemeli plan ile ayda 2 bin 279 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. Denizistanbul, kişiye özel hazırladığı ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

Az katlı bloklarda 1+1 'den 4+1 'e değişen daireler 286 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul'da spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel ve AVM bulunuyor. Projede, hizmete açık West İstanbul Marina 1.5 kilometrelik sahili ve kumsal yer alıyor.

Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181